EKOKAMPAAJA

Ekokampaaja on hiusalan ammattilainen, joka on erikoistunut ekokampaajaksi lisäkoulutuksena. Ekokampaajan käyttämät raaka-aineet ja tuotteet ovat luonnosta saatavia ja ympäristöystävällisiä.

Ekokampaajamme Tiia Tuomisto, Tuula Asp sekä Anna-Maria Seppälä toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi pieneen ekosalonkiimme. Tuula palvelee asiakkaita myös toisessa toimipisteessämme Hius ja Kauneus Studio Helmessä, jossa tarjoamme kaikki perinteiset kampaamo ja kauneushoitolapalvelut. Studio Helmi sijaitsee samassa talossa, viereisessä liiketilassa.

Ekokampaamon kauneushoitolassa meillä tehdään kasvohoitoja kotimaisella ekopharma tuotesarjalla.

EKOKAMPAAMOPALVELUT

Kasvivärit

Kasvivärit ovat kasvivärijauheista ja yrteistä asiakkaalle räätälöityjä värisekoituksia. Väreissä käytetään hennaa, kasveista valmistettuja jauheita ja yrttejä. Kasviväreillä hiuksista saadaan hehkuvia punaisia, kauniita ruskeita sekä hiekan ja kullan vaaleita.

Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiuksia, mutta omaa väriä pystyy hieman kirkastamaan. Harmaat saa piilotettua, ei täysin peitettyä. Kasvivärit jättävät hiukset luonnollisen monivivahteiseksi ja värit ovat aina yksilöllisiä, sillä hiusten oma väri vaikuttaa värjäystulokseen.

Ekologiset hiushoidot

Ekologisilla hiushoidoilla voidaan hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Ekokampaaja käyttää mm. merilevää, savea ja turvetta. Merilevä on hiuksia syväpuhdistava, väriä kirkastava, hieman kosteuttava ja luonnonkiharoille sopiva hoito. Savea käytetään hiuspohjan hoidossa ja hiusten syväpuhdistamiseen. Myös turve sopii hyvin hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta on rentouttava hartia- ja päähieronta. Hieronta tehostaa muiden ekokampaajan hoitojen vaikutusta. Hieronnassa käytetään erilaisia luomukasviöljyjä, jotka samalla hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa. Intialaista päähierontaa ei suositella mikäli asiakkaalla on (aktiivinen) krooninen sairaus, vahva lääkekuuri, syöpähoidot, kuumetta, tuoreita vammoja tai on päihtynyt/krapulassa. Raskaana olevalle asiakkaalle hierontaa voi tehdä hellästi.

Energialeikkaus

Energialeikkauksessa yhdistetään intialainen päähieronta sekä tekninen leikkaus, jossa hius leikataan sen luonnoliseen muotoon ottaen kasvusuunnat ja pyörteet huomioon. Lopputulos on kotona helppo, sillä leikkauksessa hiusta ei pakoteta tiettyyn muotoon.

Luonnonmukainen kosmetiikka

Luonnonmukaisella kosmetiikalla jatkat hiustesi ekologista hoitamista myös kotona, mikä tukee ekokampaajan tekemiä hoitoja.

Meillä myynnissä olevat laadukkaat luonnonkosmetiikkasarjat hiuksille ovat muummuassa kotimaiset Ekopharma ja Famo, sekä Sveitsiläinen Farfalla. Valikoimissa Ekopharman laadukasta luomukosmetiikkaa myös kasvoille ja vartalolle, sekä meikkisarjana ihastuttava Zao.