HENKILÖKUNTA

Ekokampaaja on hiusalan ammattilainen, joka on erikoistunut ekokampaajaksi lisäkoulutuksena. Ekokampaajan käyttämät raaka-aineet ja tuotteet ovat luonnosta saatavia ja ympäristöystävällisiä.

Ekokampaajamme Anna-Maria Seppälä toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi pieneen ekosalonkiimme.  (Tuula Asp palvelee muiden opiskeluiden ohessa satunnaisesti.)

 

Ekokampaamon hoitolassa hierontapalveluita tarjoaa (myös viikonloppuisin) koulutettu hieroja Ari Karinen. 

Kysynnän mukaan Laura-Kaisa Holopainen tekee silloin tällöin rentouttavia energiahoitoja.

Studio Helmen puolella kosmetologi tekee kasvohoitoja kotimaisella Ekopharma -tuotesarjalla. Tervetuloa hoitoihin ja hemmotteluun!

EKOKAMPAAMOPALVELUT

 

Kasvivärit

Kasvivärit ovat kasvivärijauheista ja yrteistä asiakkaalle räätälöityjä värisekoituksia. Väreissä käytetään hennaa, kasveista valmistettuja jauheita ja yrttejä. Kasviväreillä hiuksista saadaan hehkuvia punaisia, kauniita ruskeita sekä hiekan ja kullan vaaleita.

Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiuksia, mutta omaa väriä pystyy hieman kirkastamaan. Harmaat saa piilotettua, ei täysin peitettyä. Kasvivärit jättävät hiukset luonnollisen monivivahteiseksi ja värit ovat aina yksilöllisiä, sillä hiusten oma väri vaikuttaa värjäystulokseen.

Kasvivärjäyksen usein kysytyt kysymykset tässä

Ekologiset hiushoidot

Ekologisilla hiushoidoilla voidaan hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Ekokampaaja käyttää mm. merilevää, savea ja turvetta. Merilevä on hiuksia syväpuhdistava, väriä kirkastava, hieman kosteuttava ja luonnonkiharoille sopiva hoito. Savea käytetään hiuspohjan hoidossa ja hiusten syväpuhdistamiseen. Myös turve sopii hyvin hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta on rentouttava hartia- ja päähieronta. Hieronta tehostaa muiden ekokampaajan hoitojen vaikutusta. Hieronnassa käytetään erilaisia luomukasviöljyjä, jotka samalla hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa. Intialaista päähierontaa ei suositella mikäli asiakkaalla on (aktiivinen) krooninen sairaus, vahva lääkekuuri, syöpähoidot, kuumetta, tuoreita vammoja tai on päihtynyt/krapulassa. Raskaana olevalle asiakkaalle hierontaa voi tehdä hellästi.

Energialeikkaus

Energialeikkauksessa yhdistetään intialainen päähieronta sekä tekninen leikkaus, jossa hius leikataan sen luonnoliseen muotoon ottaen kasvusuunnat ja pyörteet huomioon. Lopputulos on kotona helppo, sillä leikkauksessa hiusta ei pakoteta tiettyyn muotoon.

Luonnonmukainen kosmetiikka

Luonnonmukaisella kosmetiikalla jatkat hiustesi ekologista hoitamista myös kotona, mikä tukee ekokampaajan tekemiä hoitoja.

Meillä myynnissä olevat laadukkaat luonnonkosmetiikkasarjat hiuksille ovat muun muassa kotimaiset Ekopharma ja Famo, sekä sveitsiläinen Farfalla. Valikoimissa Ekopharman laadukasta luomukosmetiikkaa myös kasvoille ja vartalolle.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

LuonnonHelmen vastuullisuudesta on laadittu yhteenveto, Ekoselonteko vuodelta 2021.
Haluamme työskentelyssämme huomioida toimintamme aiheuttamat ympäristövaikutukset. Meille vastuullisuus on kestäviä, arkipäivän valintoja.

LuonnonHelmi2021_Ekoselonteko 

Voit tutustua myös LuonnonHelmen Planet Act -tekoihin
Planet Company -sivustolla

koulutetut ekokampaajat ry   planet company member jäsenyys

ilmastokummit_sertifikaatti